Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Lezing: Spirituele geneeskunde - Roger Crijns

terug
  • wo 16 mei
  • 20.00 uur
  • de kerk
  • € 12,-
  • AANMELDEN

Roger Crijns, antroposofisch en trignosofisch coach, vertelt meer over spirituele geneeskunde. Door het combineren van geneeswijzen is het mogelijk om verder te kijken dan een diagnose alleen en de dieperliggende oorzaken van een ziekte te achterhalen.

SPIRITUELE GENEESKUNDE

Door het combineren van vier vormen van geneeswijzen/visies op ziekte en gezondheid, te weten de reguliere , antroposofische, trignosofische en de kennis uit de vijf biologische natuurwetten van dr. Hamer is het mogelijk om bij elke ziekte of klacht niet alleen tot een diagnosewoord te komen, maar ook de dieperliggende oorzaken te achterhalen Bijv. de diagnose suikerziekte is overduidelijk.

Toch worden we zo gehersenspoeld, dat we niet meer op zoek gaan naar de werkelijke oorzaak. Het is mijn ervaring , dat voor iedereen de oorzaak van het ontstaan van suikerziekte een andere is, een individuele. Het gaat er voor mij om, om die onderliggende werkelijke individuele oorzaak te achterhalen. Door het combineren van de genoemde vier vormen van geneeswijzen, kom je dan tot hele andere behandelmogelijkheden voor suikerziekte, met de mogelijkheid om de ziekte werkelijk te genezen.

Door het combineren van de aardse geneeswijzen met de geestelijke geneeswijzen, kun je veel verder komen dan je tot heden voor mogelijk had gehouden. Aan de hand van uitleg, opbouw en voorbeelden kun je deze avond een idee krijgen, wat er medisch spiritueel mogelijk is, bij alle regulier behandelbare en onbehandelbare ziekten. E.e.a. heeft te maken met bewustzijn en ontwikkeling van bewustzijn of omdenken, waar ik tegenwoordig de meeste aandacht aan besteed.

Vergeet ook niet de kracht van je eigen denken en voorstellingen. In die zin krijg je altijd de geneeskundige behandeling die bij jouw eigen opvattingen past. Een andere behandeling heeft ook geen zin. Als je dan niet beter wordt, durf je dan los van jouw omgeving naar jouw eigen innerlijke stem te luisteren? En wat is dan genezen? Heeft het niet uiteindelijk te maken met jezelf serieus nemen en je eigen gevoel in deze volgen? Laten we er samen een vruchtbare avond van maken.

Dit is een lezing uit onze antroposofische reeks. Entree: € 12,-. Inclusief koffie of thee.

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
18
 
1
2
3
4
5
6
19
7
8
9
10
11
12
13
20
14
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
22
28
29
30
31
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten