Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Lezing: Reïncarnatie van de ziel - Maarten Oversier

terug
Reïncarnatietherapeut Maarten Oversier is te gast op woensdag 8 maart. Het thema van de avond is reincarnatie van de ziel.

'DE REIS VAN DE REïNCARNERENDE ZIEL' Over 'reïncarnatie' bestaat veel onduidelijkheid en daardoor veel vragen. Van Oosterse religies die opvattingen hebben waarin het, vanuit een karmische schuldinlossing, incarneren van mens naar dier of andersom mogelijk lijkt, tot anderen die blijven steken in simplistische, rationeel geïnterpreteerde beredeneringen. Zo zouden sommigen alleen maar grootheden geweest zijn zoals Jeanne d'Arc, Napoleon, Egyptische hogepriesters, Romeinse keizers of zelfs Adolf Hitler. Het is een jungle van ideeën met veel wild west verhalen waarvan velen de klok hebben horen luiden maar niet echt in de buurt van de klepel zijn gekomen. Hierdoor wordt reïncarnatie als zodanig soms erg ongenuanceerd en gecompliceerd besproken en geïnterpreteerd.

Serieus omgaan met het therapeutisch veld dat hieraan verbonden is, reïncarnatietherapie, en waar ongelooflijk veel heling en inzicht te halen valt, staat daardoor menigeen in de weg. En doordat wij mensen doorgaans verstoken zijn gebleven van wezenlijke informatie over onze familiebanden, eerdere levens, onszelf in spiritueel opzicht in een ontwricht wereldbeeld, lopen we helaas vaak mogelijkheden mis die ons betrekkelijk eenvoudig op weg zouden kunnen helpen als we er op een andere manier naar leren kijken.

Maarten Oversier, regressie/reïncarnatietherapeut, werkt inmiddels sinds 22 jaar met cliënten in zijn praktijk te Roden. Zijn praktijkagenda's verraden zo'n 10000 sessies. Daarnaast geeft hij les aan diverse opleidingsinstituten in Nederland, Duitsland, Spanje en in de reservaten van de Irokezen-Indianen, Canada. 'Degenen die het best kunnen vertellen welke samenhangen en logica te vinden zijn in dit gebied, zijn natuurlijk de cliënten zelf. Zij zijn het die feitelijk hun zielenroerselen blootleggen en, onafhankelijk van elkaar, een schat aan informatie prijsgeven over hoe zaken aan elkaar gerelateerd zijn.'

Ruime ervaring in dit werkgebied, maar ook intensief wereldwijd onderzoek door allemaal pioniers in dit vakgebied, brengen een beeld naar de oppervlakte waarin duidelijk wordt op basis waarvan wij, zielen, incarneren. Dat alles letterlijk veel dichter bij huis is, en welke criteria er gelden voor een incarnerende ziel, daarover bestaat maar weinig besef. Maarten maakt onder de naam 'De reis van de reïncarnerende ziel' inzichtelijk en zichtbaar, hoe deze onzichtbare wereld in en om ons heen uitermate actief is. En hoe wij via onze (voor)ouders verbonden blijven met onaffe zaken uit vorige levens, onze jeugd, de baarmoeder periode of de geboorte zelf.

 

 

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Maarten Oversier

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
5
1
2
3
4
5
6
7
6
8
9
10
11
12
13
14
7
15
16
17
18
19
20
21
8
22
23
24
25
26
27
28
9
29
 
 
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten