Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Lezing: Janet Ossebaard

terug

Onderzoeker en auteur Janet Ossebaard heeft veel veldwerk verricht, schreef meerdere boeken en co-produceerde vier documentaires over het graancirkel fenomeen. Thema van deze avond: de boodschap van de zon. 

Graancirkels 2017 - de Boodschap van de Zon

Het 2017-graancirkelseizoen is ten einde. Het was een bijzonder seizoen met prachtige formaties over de hele wereld. De boodschap was/is zeer opmerkelijk en hoopvol! Wat is deze boodschap voor de mensheid? Wat speelt de zon momenteel voor bijzondere rol? Waarom is hij zo actief, terwijl er eigenlijk een dieptepunt zou moeten zijn in de zonne-activiteit? Wat heeft dit voor invloed op ons dagelijks leven, individueel en collectief? En waarom wordt deze belangrijke boodschap gecommuniceerd door de Cirkelmakers in onze tarwevelden? Onderbouwd met feiten en prachtig beeldmateriaal kun je een avond lang genieten van de prachtige ontwikkelingen en de huidige stand van zaken rondom dit wonderlijke fenomeen: hoe ziet de wereld er eind 2017 uit en wat hebben de cirkelmakers voor ons in petto? Kom naar Op Hodenpijl voor een enerverend verhaal over innerlijke groei en de transformatie van het menselijk bewustzijn... 

Over Janet
Janet Ossebaard (Drs., 1966), van oorsprong linguïst en communicatie consultant, is ruim 15 jaar graancirkelonderzoeker. Ze heeft veel veldwerk verricht en co-produceerde vier documentaires over het graancirkelfenomeen. Ze schreef het boek "Graancirkels, een wereldwijd Mysterie" (gepubliceerd in 2000), nam deel aan een studieproject van de Universiteit van Utrecht (waarbij graancirkels werden onderzocht dmv infrarood thermografie), ze won de Frontier Award voor haar bijdrage aan de grenswetenschappen in Nederland (2002) en is voorzitter van de Graancirkel Werkgroep Nederlanden. Haar nieuwste boek "Graancirkels – Het bewijs" (2009) is deel 2 van een serie van 8 boeken over het graancirkelfenomeen. Janet verzorgt graancirkellezingen, ervaringsdagen en reizen naar de graancirkels in Zuid-Engeland. Zij is de oprichtster van Circular Site, Third Circle en Uitgeverij Benign (B9).

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Janet Ossebaard

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
1
1
2
3
4
5
6
7
2
8
9
10
11
12
13
14
3
15
16
17
18
19
20
21
4
22
23
24
25
26
27
28
5
29
30
31
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten