Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Demonstratie Mediumschap - Lisette Lucas

terug
  • vr 03 november
  • 20.00 uur
  • de kerk
  • € 15,-
  • AANMELDEN

In de kerk van Op Hodenpijl geeft Lisette Lucas samen met getalenteerde, bevriende mediums een demonstratie mediumschap. Tijdens deze avond zullen de mediums contact maken met uw overleden dierbaren in de Spirituele wereld.

U kunt zelf voelen en ervaren dat onze dierbaren nog steeds om ons heen zijn en dat het leven na de fysieke dood gewoon doorgaat. Een avond met een lach, ‘n traan en vol levensenergie! De flinterdunne sluier tussen de werelden zal op liefdevolle wijze worden opgelicht waardoor hun aanwezigheid, liefde, troost, steun en support duidelijk herkenbaar, voelbaar en bijna tastbaar is. Een bijzondere avond waarbij aardse nuchterheid & hemelse wonderen samenkomen om het leven te vieren!

‘Love like Life can never die!’ Mavis Pittilla

Over Lisette

Van jongs af aan is Lisette gevoelig voor energieën. Voorspellende dromen, onverklaarbare waarnemingen en gevoelens, het onbewust overnemen van emoties, vermoeidheid en pijnklachten van andere personen. Altijd een ongeziene aanwezigheid ervaren waardoor ze vooral in haar jonge jaren zeer angstig was voor hetgeen ze voelde. Na de geboorte van haar 3 kinderen namen de fenomenen toe. Daar werd haar nieuwsgierigheid gewekt. Vanaf dat moment is ze zich gaan verdiepen in energieën, healing en mediumschap. Langzaamaan begon zo alles op z'n plek te vallen. De last van het hoogsensitief zijn veranderde in een kwaliteit. Een kwaliteit welke door training op mediamiek en healing gebied worden ontwikkeld. De ontwikkeling is een levenslang proces. “Het voelt als een intens diep verlangen, taak en missie om anderen bij te staan en te (onder)steunen. Anderen dichter bij zichzelf en hun dierbare overledenen te brengen. Een niet makkelijk maar zeer dankbaar pad.” Liefde voor alles en iedereen is haar drijfveer. Dat is voelbaar en zichtbaar aan haar manier van werken.

Lisette heeft de afgelopen jaren vele internationale trainingen gevolgd en haar mentor is het wereldwijd gerenommeerde medium Mavis Pittilla. Kwaliteit is dan ook het sleutelwoord. Tijdens demonstraties werkt Lisette samen met mediums die zij tijdens trainingen heeft mogen ontmoeten. In haar EnergyJoy Praktijk & EnergyJewels Atelier in Voorburg kunt u terecht voor consulten/readings en healing. Eens per maand geeft Lisette consulten op Op Hodenpijl. Ze kijkt er naar uit om u te ontmoeten.

Prijs: € 15,00. Aanmelden kan via emailadres: info@lisettelucas.nl of website: www.LisetteLucas.nl

 

tip een vriend
organisator: Lisette Lucas
website: Lisette Lucas

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
13
 
 
 
 
 
1
2
14
3
4
5
6
7
8
9
15
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
23
17
24
25
26
27
28
29
30

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten