X

logo 

Levenstijl als medicijn - Ab & IJsbrand Straatman

terug

Op woensdag 3 mei zijn Ab en IJsbrand van the Healty Heart te gast met een lezing met als thema Levensstijl als medicijn voor jezelf en onze planeet. Ontdek hoe je simpel een grote positieve invloed krijgt op je toekomst.

Onze manier van leven is een gevoelig onderwerp, vergelijkbaar met religie en politiek. Het barst van de verwarrende informatie over diëten en gezonde voeding, sport en hoe om te gaan met stress. Zelfs de meest kritische consument ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Eén ding is duidelijk: jouw en mijn dagelijkse leven heeft een heel grote impact op onze gezondheid en omgeving, tot ver buiten onze onze persoonlijke grenzen.

Nederland is een van de meest welvarende landen ter wereld. Tegelijkertijd verkeren we in een gezondheidscrisis waar welvaartsziekten als hart- en vaatziekten, obesitas, diabetes en kanker talloze levens eisen. De stijgende zorgkosten zijn een zware last voor iedereen. De vraag is zelfs of onze kinderen wel net zo oud gaan worden als wij. We stevenen we af op ecologische rampspoed zoals ontbossing, wereldhonger en uitstervende diersoorten, zeggen de wetenschappers. Kunnen wij iets doen? Zeker!

Er is gelukkig een simpele en bewezen oplossing. Door voor een andere, gezondere levensstijl te kiezen, maak je jezelf gezonder, verlaag je ziektekosten, verbeter je het milieu, ga je klimaatverandering tegen terwijl je wereldhonger helpt bestrijden en zorg je ervoor dat je nageslacht en latere generaties kunnen genieten van een gezond leven, op een gezonde aarde. Hoe dan? Door levensstijl verbetering: voeding, beweging, stressmanagement en zingeving. Te mooi om waar te zijn? Hoe? - dat leggen we graag aan je uit. Leer hoe je stapsgewijs in je eigen tempo je leven kunt veranderen - alles wetenschappelijk onderbouwd. En vraag zoveel als je wil!

Ab Straatman & IJsbrand Straatman (vader en zoon) zijn te vinden via www.thehealthyheart.nl

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: The healty Heart

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
18
1
2
3
4
5
6
7
19
8
9
10
11
12
13
14
20
15
16
17
18
19
20
21
21
22
23
24
25
26
27
28
22
29
30
31
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten