Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Masterclass: FLOW - Evert Heintz

terug

“Plotseling sloeg de grond onder mijn voeten weg en viel ik de diepte in. Tijdens mijn val belandde ik op een sneeuwbrug die mijn leven heeft gered, want de gletsjerspleet was minstens 50 meter diep.” (uit het boek: Een leven lang FLOW). Je kunt als mens veel meer dan je denkt!

Tijdens deze interactieve lezing leert auteur en gepassioneerd bergbeklimmer Evert Heintz je jouw ongekende vermogens te ontdekken en zo de flow en energie in uw eigen leven te verhogen. Toen Heintz in de zomer van 2002 tijdens het bergbeklimmen 15 meter diep in een gletsjerspleet viel, zweefde hij twee uur letterlijk tussen leven en dood. Eén misstap en hij had het niet na kunnen vertellen. In plaats van in paniek te raken, ondernam hij actie en kwam er op eigen kracht uit. Na deze bijna-doodervaring leerde hij anders te kijken naar zijn energie. De opgedane inzichten en ervaring werkte hij uit tot het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ®. Omschrijving: Tijdens deze masterclass daagt Heintz je uit het heft in eigen handen te nemen om zo de kwaliteit van je leven te verhogen. Met oefeningen en concrete handvatten om direct in praktijk te brengen, zowel thuis als op het werk.

Evert Heintz (1975) groeit op in een Rotterdams ondernemersgezin, waar hij al jong leerde ‘geen woorden, maar daden’. Hij studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek, de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en deed een trainersopleiding van drie jaar. Vanuit zijn passie voor het bergklimmen, toerskiën en het leven richt hij zich sinds 2010 heel succesvol als flowspecialist en inspirational speaker op het bedrijfsleven. Hij coacht en geeft trainingen en Masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding, stressmanagement en flow aan gerenommeerde organisaties en particulieren, zowel in Nederland als in de Alpen. Met regelmaat combineert hij trainingen met uitdagende activiteiten als klimmen en abseilen om deelnemers te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak denken. Recent verscheen zijn boek 'Een leven lang FLOW'. www.eenlevenlangflow.nu

Na afloop is er de mogelijkheid om een gesigneerde versie van het boek ‘Een leven lang FLOW’ te kopen voor € 19.95.

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Een leven lang Flow

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten