Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Yoga in concert - Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

terug
  • za 21 oktober
  • 20.00 uur
  • de kerk
  • € 25,-
  • AANMELDEN

Uitverkocht in het Concertgebouw in Amsterdam, nu Op Hodenpijl: YOGA IN CONCERT met Jan Kuiper en Yvonne de Hoop.

“Stel je voor. Je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt, hoor je de betoverende klanken van een gitaar. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert!” Yoga in Concert is een idee van gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper. Samen met yogini Yvonne de Hoop verzorgen zij al enkele jaren spraakmakende yogaconcerten. Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muzikale klanken en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden.  Tot ziens bij Yoga in Concert!

           
Beginners zijn van harte welkom! Losse kleding; een T-shirt en Jogging broek zijn handig. Vergeet je yogamat niet.

JAN KUIPER - Yogi, virtuoos gitarist en schrijver. Jan Kuiper is gezegend met een onuitputtelijke hoeveelheid energie, optimisme en geluk. Naast een succesvolle carrière als gitarist met zijn band The Five Great Guitars, kun je hem ook een autoriteit noemen op het gebied van Yoga, Meditatie, ZEN en Boeddhisme. Momenteel geeft hij Yogalessen door heel Nederland met live begeleiding van klassieke kamermuziek onder de titel: “Yoga in Concert” In 2013 publiceerde hij zijn eerste boek over Yoga, Muziek, en Meditatie “Leven met een glimlach”. Zijn tweede boek: “Bomen van kristal” verscheen in het najaar van 2014. Op een vraag van een leerling, ‘Wat is de allermooiste asana? antwoordde hij: ‘Dit leven zelf!’  

YVONNE DE HOOP - Door Yoga ben ik het leven pas echt gaan ervaren. Het heeft me geopend en in contact gebracht met datgene waar het in het leven werkelijk om gaat. Wat de ware essentie van ons bestaan is. Waarin lichaam en geest elkaar ondersteunen en versterken. Het effect van de juiste uitvoering van de fysieke houdingen zijn voor mij een grote inspiratiebron. Critical Alignment biedt mij hiervoor de kennis en de mogelijkheden. Het is een bijzonder effectieve manier om lichaam en geest van spanning te bevrijden. Op deze manier creëer je een open bewustzijn. Mijn lessen zijn gevarieerd. Een combinatie van adem en ontspanningsoefeningen en een professionele begeleiding bij de uitvoering van de asanas.

Entree incl. thee: € 25,00. Duur 1 uur en 15 minuten, zonder pauze.

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Jan Kuiper

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
39
 
 
 
 
 
 
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
 
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten