Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Yoga in concert - Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

terug
  • za 09 juni
  • 20.00 - 21.30 uur
  • de kerk
  • € 15,-
  • AANMELDEN

Stel je voor. Je ligt ontspannen op je yogamat en terwijl je rustig in- en uitademt hoor je betoverende klanken en een zachte stem die je begeleidt naar meditatie.

Daarna neemt je adem je mee in een flow van beweging en yoga.

Welkom bij Yoga in Concert! Gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper en zijn vrouw yogini Yvonne de Hoop verzorgen samen al jaren spraakmakende yogaconcerten in binnen en buitenland.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, klank en meditatie komen samen in dit bijzondere concept. Alles is mogelijk: actief meedoen op je yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden.

Tijdens de voorstelling nemen we mee in een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning. Muzikale begeleiding door Jan Kuiper – gitaar en percussie, Yvonne de Hoop – percussie en klank. Geen enkele voorstelling van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer worden bepaald door de locatie, het thema en de musici. We nemen je mee op een unieke innerlijke reis.

Beoefen je al yoga of ben je een beginner? De voorstelling is geschikt voor alle niveaus. Iedereen is welkom. Losse kleding; een T-shirt en Jogging broek zijn handig. Vergeet je yogamat niet. Tot ziens bij Yoga in Concert!

Ligplek, regels & afmelden

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen of zitten, neem dan zelf een yogamat en kussentje mee. Een vest of een klein dekentje is ook toegestaan. Het is niet toegestaan om dekbedden, slaapzakken, kampeermatjes of luchtbedden mee te nemen. De afmetingen van de mat is max 70 cm bij 2 mtr. Beschik je niet over een yogamat, dan kun je er 1 bij ons Ophodenpijl lenen. 

Website:www.yogainconcert.nl
E-mailadres:info@yogainconcert.nl

Duur 1 uur en 30 minuten, zonder pauze. Inclusief thee na afloop.

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Yoga in concert

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
5
 
 
 
1
2
3
4
6
5
6
7
8
9
10
11
7
12
13
14
15
16
17
18
8
19
20
21
22
23
24
25
9
26
27
28
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten