Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Informatie avond: Reis Egypte - Janny Pronk

terug

Gratis informatie avond op 17 januari 2018 over een reis naar Egypte en La Vie Tara.

Dit jaar gaat Janny weer met een groep 14 dagen op reis naar Egypte, vertrek 10 april 2018 en ook gaan we naar La Vie Tara voor een acht daagse reis vertrek op 28 juli 2018.

Janny over haar reizen:

Het is al weer even geleden dat ik met een groep naar Egypte ben geweest. Vorig jaar heb ik zelf weer een reis naar Egypte gemaakt. Nu wil ik weer graag met een groep deze mooie Nijlcruise/strandvakantie weer gaan ervaren. Met al mijn meditatie en kennis ben ik heel erg verbonden met de oude Priesteresse wijsheid en kennis.

Mijn overdracht is gebaseerd op deze oude kennis. Graag laat ik de mensen die mee gaan zelf de ervaring ondervinden van een spirituele reis , de cultuur en alles wat je niet kunt verwoorden. De ervaring en het er Zijn. Ook zijn we nog een aantal dagen in een resort omgeving Hurghade om alle indrukken te verwerken en te genieten en uit te rusten van Al wat Is. Iedereen maakt deze reis op haar of zijn manier.

Ik nodig je uit om naar de informatie avond te komen. Ook ga ik al elk jaar naar La Vie Tara in Frankrijk.Dat is ook een spirituele reis met een heel andere energie. Mijn 13 inzichten, de Draak in de ogen kijken zijn een thema wat er altijd is.

De mensen die deze reis hebben meegemaakt gaan regelmatig nog een keer terug. Het is een pelgrims dorp waar de enegie nog duidelijk voelbaar is. Ook hier kan ik alleen maar zeggen, ga voor de beleving en ervaar het zelf. Ook van deze reis wil ik graag vertellen deze avond. Voel je welkom, de koffie en thee staan klaar. Natuurlijk mag je vrienden, bekende, familie of wie dan ook meebrengen. Ook als je al een keer mee op reis geweest bent, voel je welkom om mijn verhalen aan te vullen of gezellig na te praten.

Wie ik ben? Janny Pronk, die al vanaf de 1 ste dag Op Hodenpijl mensen mag begeleiden op hun levenspad. Het leven is iedere keer aan verandering onderhevig. Elke dag opnieuw komt de Zon op en mogen we weer het daglicht aanschouwen. Belangrijk is dat je ook iedere dag jezelf weer aanschouwt, tijd en ruimte maakt om jezelf die aandacht te geven die je nodig hebt. Les 1 zorg goed voor jezelf, dan pas kun je er ook voor andere zijn. Voel je welkom op deze avond.

Graag vertel ik over de reizen die ik mag maken met de mensen die meegeweest zijn. Nu ga ik weer naar Egypte 17 april 2018 en naar La Vie Tara 28 juli 2018. Misschien wil je mee. Kijk op mijn site. Of een 1 op 1 gesprek.

Bel voor een gratis (30 minuten)afspraak. Ik hoor graag, Janny Aanvang: 19.30 uur tot 20.30 uur op de zolder van Op Hodenpijl.

Aanmelden kan bij:
Email:info@jannypronk.nl
Website: www.jannypronk.nl

Prijs:gratis, thee en koffie staat voor je klaar.

tip een vriend
organisator: Janny Pronk
website: Janny Pronk

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
1
1
2
3
4
5
6
7
2
8
9
10
11
12
13
14
3
15
16
17
18
19
20
21
4
22
23
24
25
26
27
28
5
29
30
31
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten