X

logo 

Open inloop - Janny Pronk

terug

Informatie over mijn activiteiten hoe ik behulpzaam kan zijn om oud gedrag om te zetten in gezond, ander gedrag. Al gestopt met roken, drinken, relatie verslaafd, enz. Kijk in de spiegel zie jezelf..

Mijn motto:Kijk de draak in de ogen. Daar wil ik uitleg over geven. Hoe kan ik mijn leven veranderen. Alleen jij kunt het zelf doen. Kom en laat je informeren. Op de zolder van Op Hodenpijl is een fijne plek om samen te zijn. Wees eerlijk met jezelf en neem er de tijd voor deze avond. Om jezelf onder ogen te zien.. Emoties die niet mogen stromen vervuilen je lichaam en je geest. Laat zijn wat er is en durf in je eigen spiegel te kijken. Verdriet en pijn, Vaak gekoppel aan onbewust oud verleden. Nog een sigaretje of drankje , eten , jamaar straks dan .............Je mag nu een besluit nemen om tot werkelijke verandering in je leven te komen.

Wordt je bewust van je ademhaling. Wat adem je in?? Adem nu de nieuwe spirit in en ga het leven vieren. Niet morgen maar NU.

Wie ik ben? Janny Pronk, die al vanaf de 1 ste dag Op Hodenpijl mensen mag begeleiden op hun levenspad. Het leven is iedere keer aan verandering onderhevig. Elke dag opnieuw komt de Zon op en mogen we weer het daglicht aanschouwen. Belangrijk is dat je ook iedere dag jezelf weer aanschouwt, tijd en ruimte maakt om jezelf die aandacht te geven die je nodig hebt. Les 1 zorg goed voor jezelf, dan pas kun je er ook voor andere zijn. Voel je welkom op deze avond.

Ook organiseer ik reizen naar Egypte en Frankrijk. Misschien wil je mee.

Kijk op mijn site. Of een 1 op 1 gesprek. Bel voor een gratis (30 minuten)afspraak.

Aanmelden kan bij: info@jannypronk.nl

Prijs: Gratis, thee en koffie staat voor je klaar.

tip een vriend
organisator: Janny Pronk
website: Therapie & Coaching

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
5
 
 
 
1
2
3
4
6
5
6
7
8
9
10
11
7
12
13
14
15
16
17
18
8
19
20
21
22
23
24
25
9
26
27
28
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten