X

logo 

Netwerkevent- GevoeligSterk & Op Hodenpijl

terug

Netwerkavond o.l.v. Jeanette Sjardijn-Brandse van Praktijk GevoeligSterk. Voor ondernemers, mkb-er, zzp-er, coach, therapeut, iedereen is welkom.

We spreken, lezen, delen in deze tijd veel over jezelf ZIJN. En dat gun ik een ieder. Maar wat is het belangrijk dat je dit ook kunt en durft te laten zien. Laat jij je werkelijke zelf zien? Zien mensen wie je bent? Of een deel daarvan? Wat wil je laten zien en hoe zien anderen je eigenlijk?

Als coach, therapeut, ZZP'er BEN jij je product. JIJ bent waar men voor komt, het gevoel dat je mensen geeft of dat wat je uitstraalt en natuurlijk je kennis, kunde en ervaring. Als je gevonden wil worden is het belangrijk dat je geZIEN wordt, wanneer je gezien wordt geeft het je ook het gevoel dat je kunt ZIJN.

Toch is geZIEN worden geen doel op zich. Mensen willen gezien worden en doen daar van alles voor. Maar hoe zorg je dat je dit doet op een wijze die bij je past. Je authentieke zelf blijft. Hoe kun je ZIJN en tegelijkertijd jezelf ZICHTBAAR laten ZIJN voor jouw doelgroep?

Ik heb gemerkt dat DELEN hierin het allerbelangrijkste is. Delen daar start alles mee. Je wens om voor jezelf te beginnen, je verlangens, je dromen uitspreken, je plannen kenbaar maken, door dit te delen met de wereld wordt het steeds concreter. Delen met de mensen die dicht bij je staan, delen met gelijkgestemden, delen met mensen die je inspireren. Als je deelt wordt het altijd meer...

Zo ook met ZICHTBAAR ZIJN. Dit onderwerp zal centraal staan a.s. woensdagavond tijdens de netwerkavond. Ontmoet elkaar, deel wat er in je omgaat en laat je inspireren door elkaar! Of je net start met ondernemen of al heel wat jaartjes bezig bent, je bent en blijft in ontwikkeling. Alles om jou nog meer jezelf te laten ZIJN! Want dat is uiteindelijk jouw succesformule.

Ik geloof dat de wereld écht leuker wordt wanneer iedereen kan doen waar hij/zij echt goed in is en het meeste plezier aan beleeft. De netwerkbijeenkomsten hebben als doel: ELKAAR STERKER maken. Dus kom vooral gezellig ZIJN, door jezelf te laten ZIEN op woensdagavond. Daar hoeft je niets ingewikkelds voor te doen, niets aan voor te bereiden, er ZIJN is fantastisch!

Deze netwerkbijeenkomst is een samenwerking tussen Op Hodenpijl en Jeanette Sjardijn.

Deelname is € 15,- euro inclusief koffie/thee in de sfeervolle Pastoriekamer van Op Hodenpijl.

 

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: GevoeligSterk

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
13
 
 
 
 
 
 
1
14
2
3
4
5
6
7
8
15
9
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
17
23
24
25
26
27
28
29
18
30
 
 
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten