Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Lezing: Pandemie of prikken - Loek Dullaart

terug

De lezing van Loek Dullaart gaat over de fascinatie die we hebben voor vaccinaties. Veel mensen geloven dat er een pilletje is voor elke kwaal of dat er een vaccinatie is tegen elke ziekte.We worden ermee volgestopt!

Worden we daar wel gezonder van? Pandemie, Prikken of Paracelsus. … Pillen, poeders, prikken, antibiotica, chemotherapie.

Elk vaccin triggert het lichaam om antistoffen aan te maken, ook voor ziektes die we misschien nooit zouden hebben gekregen. Het lichaam kan daar last van hebben, het is een aanslag op het immuunsysteem. Bovendien zitten er stoffen in vaccinaties die autisme en dementie bevorderen en verhinderen dat we in contact komen met ons zielegeestwezen… Ook bij pillen en poeders kunnen de bijwerkingen soms erger zijn dan de kwaal.

De inhoud van bijsluiters is vaak onthutsend. Zo waarschuwen bijsluiters van psychofarmaca voor persoonlijkheidsverlies, voor agressiviteit en zelfmoord. 

Is er een andere benaderingswijze van ziekte en gezondheid mogelijk? Allereerst was er een Rozenkruizer die Paracelsus heette. Hij zei dat elke mens zijn eigen genezer zou moeten worden. Hij reisde rond en onderzocht overal allerlei therapieën en geneeswijzen. Verder zijn er artsen die de psychische componenten van ziektes onderzoeken en daar de mogelijkheden voor genezing vinden.

Kunnen we mediterend onszelf èn anderen helpen genezen? Wat kunnen we vanuit Spiritualiteit veranderen in de Actualiteit?

Loek Dullaart heeft gewerkt in de drugshulpverlening en was jarenlang Vrije Schoolleraar. Hij geeft lezingen over spirituele en actuele onderwerpen en schrijft boeken.

Verder begeleidt hij momenteel vijf ALERT-groepen in Nederland die zich bezighouden met de vraag:wat kun je vanuit de spiritualiteit doen in de actualiteit.

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Loek Dullaart

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
1
1
2
3
4
5
6
7
2
8
9
10
11
12
13
14
3
15
16
17
18
19
20
21
4
22
23
24
25
26
27
28
5
29
30
31
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten