Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Introductie: mindfulness - Rens de Nobel

terug

Ontdek en ervaar mindfulness, de vele positieve effecten en wetenschappelijke onderbouwing ervan in deze interactieve workshop. Tevens kennismaking voor de cursus van 4 februari 2018.

Meer uit het leven halen? Minder stress, meer positieve emoties, meer rust en balans? Dat en meer is wat mindfulness je allemaal te bieden heeft. In deze introductie-workshop ontdek en ervaar je wat mindfulness is en of het bij je past.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een moderne vorm van aandacht- en ontspannings-training. Je gebruikt verschillende eenvoudige oefeningen en technieken; een combinatie van een duizenden jaren oude Boeddistische traditie, gecombineerd met moderne hersenwetenschap van gerenommeerde universiteiten als Stanford en Harvard.

Mindfulness leert je onder meer: ontspannen, stress verminderen, meer positieve emoties ontwikkelen ,rust en balans in je leven brengen, beter slapen, anders omgaan met gedachten en emoties, bewust voor jezelf kiezen, authentieker leven, meer genieten van het leven.

Wat leer je in deze workshop?

Ik neem je tijdens deze interactieve workshop mee in de wereld van mindfulness. Je ontdekt wat het is en je krijgt inzicht in de vele positieve effecten en de wetenschappelijke onderbouwing ervan. En natuurlijk gaan we aan de slag met oefeningen om mindfulness in de praktijk te ervaren. Na deze workshop weet je wat mindfulness en meditatie is en of de cursus, die op 4 februari start, bij je past.

Wie ben ik?

Mijn naam is Rens de Nobel. Ik heb een achtergrond in het bedrijfsleven en werkte in opdracht van onder meer bedrijven als Eneco en KPN. Vijf jaar geleden kwam ik in een burnout terecht. In de die periode heeft mindfulness mijn levenskwaliteit enorm verbeterd. Om dat door te kunnen geven heb ik me jarenlang in verschillende vormen van meditatie verdiept en ging ik o.a. in opleiding bij Bridgeman, een nuchtere organisatie die mindfulness bij de bron onderzocht en combineerde met moderne hersenwetenschap. Ik behoor tot de eerste lichting mindfulness-trainers die door Bridgeman is opgeleid en geef inmiddels sinds drie jaar training bij Op Hodenpijl.

Overige informatie:

Deze introductie-workshop kost € 15,- inclusief BTW, koffie of thee.

tip een vriend
organisator: Rens de Nobel
website: rensdenobel

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
1
1
2
3
4
5
6
7
2
8
9
10
11
12
13
14
3
15
16
17
18
19
20
21
4
22
23
24
25
26
27
28
5
29
30
31
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten