Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Lezing: Liefdesroep - Hannah Cuppen

terug
  • wo 25 april
  • 20.00 uur
  • de kerk
  • € 15,-
  • AANMELDEN

Lezing van integraal therapeut, trainer en auteur Hannah Cuppen (1973) over haar boek 'de liefdesroep'. Als je de moed hebt om te kiezen voor de roep van je hart vind je niet alleen belangrijke levenslessen maar ook je diepste vervulling.

Dat wat jou uniek maakt is jouw mooiste bijdrage aan de wereld. En juist daar ligt je grootste vervulling.

Doe jij de dingen die er werkelijk toe doen? Heb je een diep verlangen maar stel je het steeds uit? Leef je het talent waarvoor jij geboren bent of heb je de neiging om vast te houden aan wat je hebt terwijl er iets van binnen je roept?

Liefdesroep is het verlangen van je ziel om je volle potentie te leven. Het vraagt moed en overgave dat pad op te gaan omdat je jezelf ontmoet in je diepste angsten.

De keerzijde daarvan is dat je ook je grootste talent ontgint. Je liefdesroep legt niet alleen je schaduw bloot, maar brengt ook de parel aan het licht die daarin geslepen wordt. Ten diepste hebben we allemaal de behoefte om ons verbonden te voelen met onszelf en anderen én de behoefte om ons volledige potentieel te kunnen leven.

Je volle potentieel leven is worden wie je echt bent. Heb je het verlangen om alles uit je leven te halen? Heb jij een droom die je in de wereld wilt zetten? Welke parel in jou wil geslepen worden? Wil jij voluit stralen? ‘Ik wil wel maar…’ Hoe vaak hoor je het niet: ik zou graag mijn passie volgen maar ik ben bang dat ik er niet van kan leven.

Wie is Hannah Cuppen Hannah Cuppen (1973) is integraal therapeut, trainer en auteur.

Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij zich ook beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst. Daaruit is in 2014 haar eerste boek Liefdesbang voortgekomen. Op basis van dit boek geeft ze trainingen over het overwinnen van verlatingsangst en bindingsangst.

Haar boek is inmiddels in het Duits vertaald. In januari jl. is haar tweede boek Liefdesroep uitgekomen. Ook hierin geeft ze trainingen aan mensen die hun hart willen volgen en hun liefdesroep willen leven. 

 

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Hannah Cuppen

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
13
 
 
 
 
 
 
1
14
2
3
4
5
6
7
8
15
9
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
17
23
24
25
26
27
28
29
18
30
 
 
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten