X

logo 

Landgoed - De winkel

Bij de ingang van ons restaurant vind je de winkel. Hier bieden we biologische, lokale en seizoensproducten aan. Je vind hier lekkere, pure en ambachtelijke smaken die het Midden-Delfland gebied goed tot zijn recht laten komen.

In onze winkel vind je onder meer de producten van de Imkerij de Bijzaak, druivensap van Nieuw Tuinzigt, de zuivelproducten van Zuivelboerderij van Winden, brood van Zorgbakkerij het Blauwe Hek en groente en fruit.  Tilly Post is de winkel gestart vanuit de behoefte gezonde en lekkere producten uit de streek onder de aandacht te brengen. Betaalbare producten zonder overbodige verpakkingsmaterialen die voornamelijk dichtbij worden verbouwd of geproduceerd. 

Naast de losse huisgemaakte jams, zelfgeperste sappen, handgeplukt zomerfruit of biologische vleeswaren kun je ook cadeaukistjes met lekkers uit de streek laten samenstellen. De kistjes zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en prijsklassen.

Onze winkel is van dinsdag tot zondag geopend vanaf 10.00 uur. Op maandag zijn we gesloten. Wij zijn bereikbaar via info@ophodenpijl.nl en 015-380 18 40.

De Winkel in beeld

zoeken 

zoek op trefwoord:

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten