X

logo 

Stoppen met vlees - Robert Bridgeman

terug

Auteur en meditatieleraar Robert Bridgeman presenteert het boek; Stoppen met vlees. Over stoppen met de consumptie van vlees. Geen wijzend vingertje, maar bewustzijn en dialoog.

‘Stoppen met vlees’ wil aandacht te genereren voor de gevolgen van de vleesconsumptie in Nederland. Zonder wijzend vingertje, maar op basis van respect, onderzoek en feiten. Doel van het project is om binnen een jaar (01- 2018 tot 01-2019) zoveel mogelijk in beweging te zetten, mensen bewust te helpen worden en partijen te verbinden. Met o.a. een documentaire, een boek en een online platform. 

Het verhaal voor het boek begint met Robert Bridgeman die in 2015 zeven jaar vegetariër is. De auteur/ coach is uit ideële redenen omgeslagen van supercarnivoor naar vegetariër, maar weet niet van de hoed en de rand. Hij hoort steeds meer over de relatie tussen vlees en zaken als ontbossing van de Amazone, kanker en dierenleed en besluit op onderzoek uit te gaan. Twee jaar later weet hij meer dan hem lief is. Door alles wat hij gezien heeft is hij veganistisch gaan eten. Aan het eind van boek  worden de disruptors van de bio-industrie besproken: Kweekvlees, plantaardige producten en zeewier producten.

Bekijk hier alvast een video: www.facebook.com/RJBridgeman/posts/1020749000044692

Entree: € 15,-. Deze avond is inclusief drankje. 

 

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Bridgeman

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten