X

logo 

Lezing: Pamela Kribbe

terug
  • zo 23 september
  • 16.00 uur
  • de kerk
  • € 18,-
  • AANMELDEN

Auteur van boeken als Ode aan de Aarde en de Nacht van de Ziel, Pamela Kribbe is op zondagmiddag 23 september te gast voor een lezing met als onderwerp: eenzaamheid in lichtwerkers. 

Eenzaamheid in lichtwerkers Lichtwerkers voelen een sterke drang zich bezig te houden met bewustwording en innerlijke groei. Ook zijn ze erg gemotiveerd om bewustzijnsverandering te ondersteunen in de wereld buiten hen, via hun werk en hun relaties in het algemeen.

Maar juist deze sterke innerlijke drang geeft lichtwerkers, vaak al van jongs af aan, het gevoel anders te zijn, en daardoor eenzaam, er niet bij horend, een buitenbeentje. Dit gevoel van isolatie kan problemen veroorzaken, zoals zelftwijfel, zich niet welkom voelen op aarde, zich willen terugtrekken, of zelfs diepe angst en depressie.

In deze lezing spreekt Pamela een gechannelde boodschap uit van Jeshua over het thema eenzaamheid in lichtwerkers. Het is belangrijk dat lichtwerkers hun eigen eenzaamheid begrijpen, in het licht van hun zielspad en levensdoel. Door hun pioniersrol te begrijpen en te waarderen kan er zelfacceptatie, heelwording en vreugde ontstaan. Het is de bedoeling dat lichtwerkers in deze tijd zichzelf openlijk manifesteren in hun relaties en creatieve bezigheden en dat ze zich vanuit hun ziel durven uitdrukken.

Deze tijd is een tijd van integratie voor lichtwerkers. Het is de bedoeling dat ze oude trauma’s van afwijzing en isolatie te boven komen en gaan ervaren dat hun licht welkom en hard nodig is in deze wereld. En bovenal dat ze dit kunnen geven zonder strijd en vanuit een goede balans tussen geven en ontvangen. Naast het vervullen van hun pioniersrol is het voor veel lichtwerkers in dit leven van groot belang vrede te gaan ervaren met het aardse zijn, te mogen genieten en te ontvangen, en innerlijk te helen van oude wonden. Na de algemene boodschap van Jeshua, die zal worden ingeleid door Gerrit met een meditatie, is er een vraag- en antwoordronde waarin gechannelde antwoorden zullen worden gegeven op vragen in het publiek.

Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.  

Over Pamela Kribbe

Pamela is gepromoveerd filosoof en auteur van boeken op het gebied van spiritualiteit en innerlijke groei. Haar bekendste boeken zijn Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze geeft workshops in binnen- en buitenland en werkt daarbij geregeld samen met hypno- en regressie therapeut Gerrit Gielen. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl en www.gerrit-gielen.nl

De lezing is inclusief consumptie.

 

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: website Pamela Kribbe

zoeken 

zoek op trefwoord:

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten