X

logo 

Expositie juli & augustus - Angelique Boas & Milán Tettero

terug
Angelique Boas en Milán Tettero zijn moeder en zoon en presenteren in de maanden juli en augustus samen hun werk bij Op Hodenpijl.

Angelique Angelique is naast kunstenaar, interieurarchitect en personal coach. Als kunstenares voelt zij zich geïnspireerd door vogels, door hun prachtige verenkleed, puurheid en intelligentie. Haar kunstwerken hebben vaak een uitbundig en organisch karakter en staan in relatie tot verschillende natuur-volkeren, vooral die uit het Amazonegebied en Noord Amerika. Het werk is subtiel, teer en krachtig, met een diepe symboliek. Zij noemt haar kunst   “Native Art”. “Mijn focus is harmonie, of dat nu bij het scheppen van kunst, het creëren van architectonisch werk óf in het contact met mensen is".  

Milán is momenteel derdejaarsstudent aan de fotovakschool te Rotterdam en werkt als fotograaf bij een gerenommeerde Haagse fotostudio. De geëxposeerde foto’s zijn gemaakt toen hij in 2007 voor een aantal maanden in Peru was waar hij voor een vrijwilligersorganisatie met verstandelijk gehandicapte kinderen werkte. Hij heeft een goed oog voor detail en fotografeert - naast kleur - graag in zwart-wit, omdat hij voelt dat hij daarmee bepaalde onderwerpen krachtiger kan uitdrukken. Momenteel specialiseert hij zich in ballet- en theaterfotografie.
Meer informatie over het werk van Milan: www.losojos.nl
Meer informatie over Angelique: www.casa-boas.nl of www.readings.tk
tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten