Deze site gebruikt cookies

Op Hodenpijl maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Lees onze privacy statement voor meer informatie.

X

logo 

Restaurant - Op Hodenpijl

Ons restaurant serveert gerechten gemaakt van producten uit eigen tuin, eigen kas of stal. We telen zo veel mogelijk zelf en wat we niet zelf kunnen aanleveren, betrekken we van leveranciers uit de streek. Van leveranciers die werken met respect voor natuur, dier en mens.

Openingstijden

Ons restaurant is geopend van dinsdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. Van 17.30 - 20.30 uur kun je een bestelling plaatsen voor onze hoofdgerecht en driegangen menu, uitgezonderd zondag. Op zondagen serveren we gerechten van de zondagskaart. Wij sluiten na het vertrek van de laatste gasten. Reserveren, graag telefonisch: 015-3801840.

Wij streven er naar altijd toegankelijk te zijn voor passanten. Toch is reserveren gewenst. Indien er een grote groep gebruikt maakt van ons restaurant, dan kun je meestal terrecht in de sfeervolle Pastoriekamer voor koffie, lunch of diner. Wil je bij ons komen eten met meer dan 9 personen? Dan bieden we een arrrangement: bel 015-380 1840.

Tijdens de feestdagen heeft Op Hodenpijl andere openingstijden. Houd onze website in de gaten voor de actuele openingstijden.

Geef lunch of diner cadeau

Trakteer iemand op een cadeaubon. De bonnen zijn (alleen) verkrijgbaar in ons restaurant. 

Reserveren restaurant

Wij zijn bereikbaar via 015 -380 18 40 en info@ophodenpijl.nl (voor een reservering in het restaurant, in de weekenden alleen telefonisch).

Op Hodenpijl in beeld

zoeken 

zoek op trefwoord:

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten