X

logo 

Verhuur - Training of workshop

< TERUG

Kijk hier voor meer informatie over het organiseren van een workshop of training.

 

De Zolder

De zolder bestaat uit twee praktijkkamers en een open ruimte voor activiteiten. De zolder leent zich prima voor een actief programma tot 20 personen. Internet aanwezig. Oppervlakte 61 m2. Yogamatten en meditatiekussens zijn aanwezig. De zolder is voorzien van een laminaatvloer. 

 

De Yurt

Bijeenkomen in de yurt geeft een oer-gevoel, brengt je in contact met de natuur en de elementen en stimuleert daardoor tot creatief denken. De yurt ligt midden in de polder met uitzicht op de weides met vogels, hazen en koeien. De yurt is alleen onder begeleiding toegankelijk en ligt in een stilte gebied. Honden mogen alleen aangelijnd meekomen, kinderen graag onder begeleding. De yurt is spaarzaam ingericht, gemaakt van natuurlijke materialen en voorzien van een planken vloer, een kachel en zitkussens. Maximaal 10 personen.

 

De Serre

De ruimte met uitzicht over de tuin biedt plaats aan maximaal 15 tot 20 personen. Internet aanwezig. Oppervlakte 47 m2. Bij mooi zetten we ramen en deuren open of kun je in de tuin vergaderen. De ruimte beschikt over drie tafels die samen ruimte kunnen bieden aan 15 tot 20 personen. In de Serre ligt tapijt. 

 

Prijzen vanaf 1 januari 2017 inclusief btw

 

Deze prijzen zijn gebaseerd op de losse verhuur. Daarnaast is het mogelijk om meerdere dagen op half jaar basis te huren. 

Wil je meer weten over het organiseren van een workshop of trainingen of wil je een praktijkruimte huren? Neem dan contact op Merel Kester: 015-3801840 of merel@ophodenpijl.nl

  

 

AANVRAAGFORMULIER >

zoeken 

zoek op trefwoord:

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten