X

logo 

Verhuur - Wandelmeditatie & rondleiding

< TERUG

Rondleiding Levende Buitenplaats Op Hodenpijl

Op de Levende Buitenplaats verbouwen we een deel van de groente en het fruit die je vindt op je bord in Restaurant de Herdershof. Uit de stal komt het varkens- en rundvlees, de kippen zorgen voor de eieren en de bijen voor de honing. De groente, het fruit en de dieren worden met liefde en aandacht behandeld. We telen op natuurlijke wijze onze groente en het voedsel van de dieren is biologisch. We gebruiken geen bestrijdingsmiddelen, alles is onbespoten.

 
De Buitenplaats vind je aan de overkant van Op Hodenpijl. De ingang is links over de brug. De Buitenplaats is open als het hek open is.
 

Rondleiding Kerk & Pastorie Op Hodenpijl

Onze gids vertelt je alles over de historie van Op Hodenpijl. De rondleiding duurt een half uur tot 45 minuten en voert door de Kerk en Pastorie. Rondleidingen zijn mogelijk op aanvraag en basis van beschikbaarheid van de gids. Prijs per rondleiding is € 42,50 per groep van maximaal 25 personen.

 

Wandelmeditatie 

Ervaar stilte en rust met een wandelmeditatie. Onder begeleiding begin je met een kruidenwandeling. We vertellen je alles over de wonderen der natuur. Daarna volgt een meditatieve wandeling over het blote voetenpad en door het labyrint. Het terrein van Hoeve Levenslust is een stilte gebied en alleen onder begeleiding te betreden. Honden aangelijnd. De yurt, het labyrint en het blote voetenpad zijn niet vrij toegankelijk. De beheerder geeft hier op aanvraag meditatiewandelingen voor groepen tot 12 personen op maandag, dinsdag, vrijdag en om de week op zaterdag. Een wandelmeditatie kost 100 euro per groep (ongeacht groepsgrootte) en duurt 1,5 a 2 uur. De meditatie is weer aan te vragen vanaf 1 april.
 
 

 Interesse in een rondleiding of wandeling? Bel 015 -380 18 40.

 

AANVRAAGFORMULIER >

zoeken 

zoek op trefwoord:

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten