X

logo 

Lezing: Time to get to work - Little Grandmother

terug

Time to get to work!" Op donderdag 21 september zal Kiesha Crowther of 'Little Grandmother' opnieuw een bijzondere lezing geven om ons allen te inspireren.

Ze zal belangrijke boodschappen van de inheemse Oudsten voor de aankomende tijd met ons delen. Het is van essentieel belang dat we ons realiseren wat er met Moeder Aarde en het collectieve bewustzijn aan de hand is, en hoe we dit ten goede kunnen veranderen. We moeten ons bewust worden van onze passies, ons levensdoel en onze potentie om verandering op aarde teweeg te brengen. Little Grandmother zal met ons delen hoe we een medicijnwiel kunnen maken, hoe met kristallen te werken en hoe we ons wederom kunnen verbinden met de Heilige Cirkel van het Leven. Als je wilt mag je kristallen meenemen naar de lezing en die op het podium leggen, zodat die opgeladen mogen worden.

Kiesha Crowther, "Little Grandmother" groeide op in een mormoons boerengemeenschap op het platteland van Colorado. Als kind had ze een moeilijke jeugd met verwaarlozing en mishandeling. Om te ontsnappen aan alle pijn zocht ze troost in de natuur, waar ze een diepe verbinding mee heeft. Al op jonge leeftijd ontving Kiesha telepathische boodschappen van haar voorouders en Moeder Aarde. Rond haar dertigste werd Kiesha ingewijd tot Sjamaan, Sjamaan van de "Tribe of Many Colors", en kreeg ze de naam: "Little Grandmother". Sindsdien reist ze de wereld rond om belangrijke informatie en boodschappen van Moeder Aarde met de mensen te delen.
 

Deze lezing is in het Engels. Deze lezing is inclusief drankje.

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Little grandmother

suggesties

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten