X

logo 

Concert: Journey - Margriet Eshuijs

terug

Op zaterdagavond 7 oktober brengt Margriet Eshuijs het solo-programma Journey. Zoals je van ons gewend bent; akoestisch, persoonlijk en dichtbij.

Ineens was er die andere weg, kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een hele andere klank en kleur. De toekomst werd langzaam onzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek.

Margriet vertelt en zingt de liedjes die zich aandiende tijdens de reis die zij maakte met haar hond Lola. Een wonderlijke verzameling intense liedjes. De soul in Carol King’s “Natural woman”, jazzy vrolijkheid in Justin Timberlake’s “Can’t stop the feeling” en de melancholie in “ Over the rainbow” uit the Wizzard of Oz verstrengeld met die unieke liedjes die Maarten Peters voor haar schreef zoals “God is asleep” en “The shadows of your heart”. Ze laat de schoonheid van wat ze onderweg zag en fotografeerde zien in beeldcollages als decor. Een singersongwriter programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador.

Margriet Eshuijs staat al 45 jaar op het podium en kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits House for sale en Black Pearl staan steevast in de Top 2000. Ze deelt haar kennis als zangdocent in haar bloeiende zangstudio en is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek.

Margriet Eshuijs: zang, piano, gitaar, octaafgitaar, accordeon, ukelele, looping techniek samenstelling beeldcollages
Fotografie: Boy Eshuijs, Margriet Eshuijs
Technische realisatie: Lourens Bood

Let op: Voor dit concert geldt, mocht je onverwachts verhinderd zijn, laat het ons dan weten via info@ophodenpijl.nl. Je kunt tot uiterlijk een week vooraf afmelden. Niet afmelden betekent dat wij je de kosten toch in rekening moeten brengen.

www.facebook.com/margrieteshuijs
http://www.facebook.com/MargrietEshuijsJourney/
The shadows of your heart https://youtu.be/0x1C4csF5SI

tip een vriend
organisator: Op Hodenpijl
website: Margriet Eshuijs

zoeken 

zoek op trefwoord:

filter op datum 

  M D W D V Z Z
39
 
 
 
 
 
 
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
 
 
 
 
 

Op Hodenpijl 

Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
T 015 380 18 40
BEREIKBAARHEID

Deel deze pagina

twitter link facebook link linkedin link

Bekijk onze facebookpagina

facebook link

Nieuwsbrief 

uw e-mailadres
  • Midden-Delftland in beeld
  • De Hippe Engel
  • Indigo uit eten